Diensten


Projectbeheersing

Projectbeheersing is de rationele kant van projectmanagement. De beheersaspecten Tijd, Geld, Organisatie, Informatie en Kwaliteit moeten effectief en efficiënt worden ingericht, zodat de Projectmanager te allen tijde de juiste sturingsinformatie heeft om het project op koers te houden en hierover te rapporteren naar haar opdrachtgever.


Contractmanagement

Van het opstellen en aanbesteden tot het managen van het contract na gunning tot aan de oplevering van het werk, het vereist allemaal kennis van ontwerp- en bouwprocessen. Het is een win-win als de opdrachtgever krijgt wat hij wilde en de opdrachtnemer er een gezonde boterham aan verdient. Hard op de inhoud, maar zacht op de relatie. Elkaar iets gunnen, daar gaat het om.


Tender review

Door grondige reviews van de PvA's en risicodossiers wordt de winkans van een tender 10x groter! Hoe beschrijf je je processen en overtuig je de opdrachtgever dat hij voor jouw bedrijf en jouw aanpak moet kiezen? Het begint bij het zorgvuldig lezen van de vraagstelling. Begrijp zijn zorgen, formuleer een aanpak en zorg dat je maximaal scoort op de EMVI-criteria.